Forsikringstjek sikrer dig en billig forsikring

Husket det årlige forsikringstjek?

Mange, mange danskere er enten ikke korrekt dækket ind via deres forsikringer, eller også betaler de for store forsikringspræmier. Uden, at du tænker over det, kan du nemlig nemt komme til at blive underforsikret med tiden, eller også er det måske bare mere hensigtsmæssigt for dig rent økonomisk at søge andre græsgange, når det kommer til dit nuværende forsikringsselskab. Det tager ikke mere end et par minutter, så gør dig selv den tjeneste at lav et forsikringstjek én gang om året, så du er sikker på, du er rigtig dækket og ikke betaler for meget.

 

De mange gode grunde til at få lavet forsikringstjekket

Når vi tegner en forsikring, er de fleste af os tilbøjelige til bare at lade den sive ud af bevidstheden i samme sekund, der er skrevet under på papirerne. Det er en skidt tendens, for der er mange gode grunde til at få tjekket dine forsikringer. For det første handler det naturligvis om at være dækket korrekt, så du den dag, du løber ind i en ulykke, ikke kommer til at stå i en uheldig situation, hvor du ikke er dækket tilstrækkeligt. Din livssituation og dine behov ændrer sig jo løbende, så det er vigtigt, at du får opdateret dine forsikringer, så de bliver ved med at dække det, du har behov for. DR bringer i en artikel fra. d. 03. marts 2015 et godt eksempel på dette. Omvendt kan det også sagtens være, at du har tegnet forsikringer lige nu, du i virkeligheden slet ikke har brug for, eller måske har du endda flere identiske forsikringer tegnet, der dækker akkurat det samme område. Der er f.eks. mange danskere, der besidder to rejseforsikringer, og det er slet ikke nødvendigt. Sidst men ikke mindst er prisen på de forskellige forsikringer selvfølgelig også en væsentlig grund til, du skal lave forsikringstjekket. Mange af os er kunde hos det samme forsikringsselskab i mange år ad gangen, men undersøgelser viser faktisk, at det ofte kan betale sig at skifte forsikringsselskab i ny og næ, før de allerbedste og meste skarpe priser kan opnås. De forskellige selskaber kan nemlig godt være frække at øge forsikringspræmien langsomt for deres ellers loyale kunder, uden de fatter mistanke og skifter selskab.

 

Gør det nemt på Forsikringsportalen.dk

Hvis du har sørget for at være korrekt dækket ind, da du fik tegnet dine forsikringer i sin tid, behøver det ikke tage mere end et par minutter hvert år at gennemgå dine policer. Hvis du altså ellers i forvejen har godt styr på dine forsikringer, kan du nøjes med at koncentrere dig om de områder, hvor der er sket ændringer for dig, siden du tegnede forsikringerne. Det kan f.eks. være, at du har skiftet bopæl, har fået børn eller at du måske har købt en masse dyre elektronikvarer, der nu kræver en forsikring. Med andre ord er det altså ekstremt essentielt, at dine forsikringer harmonerer med dine ændrede behov. Selve forsikringstjekket kan være ret uoverskueligt selv at skulle foretage, men på forsikringsportalen.dk kan det faktisk gøres rigtig nemt – det er gratis, 100% uforpligtende og super hurtigt. Hvis du løbende vil mindes om dem, så du ikke glemmer dit årlige tjek, så find dem på Google Plus og tilføj dem til din cirkel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.